Projecten

Recente projecten van Exad Trading

Project Omschrijving
Paardcare.nl ruitersport paardensport materiaal Paardcare.nl is in 2010 opgericht en sinds 2011 bereikbaar voor Nederlandse online consumenten. Het bedrijf is onderdeel van Exad Trading. Het assortiment van Paardcare.nl is met zorg samengesteld. Belangrijke kenmerken hierin zijn de goede prijs- en kwaliteitverhoudingen en de dynamiek van het assortiment. Het assortiment is altijd in beweging om onze consumenten optimaal te bedienen. Deze mentaliteit is ook terug te vinden in onze bereikbaarheid en servicegerichtheid. Paardcare.nl is niet alleen telefonisch, per post, per email of via het online formulier te benaderen, maar wij benutten ook de nieuwste technologische internet ontwikkelingen, zoals Hyves, Facebook, Twitter, etc.
Ruitersport-Discounter budget goedkope outlet ruitersport paardensport materiaal Ruitersport-Discounter.nl is in 2012 opgericht. Het bedrijf is onderdeel van Exad Trading. Het assortiment van Ruitersport-Discounter.nl staat niet vast en komt voort uit overnames na faillissementen, restpartijen en ander bulk-aankoop. Er is altijd wat nieuws. Wij leveren uitsluitend uit voorraad. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen. Als online handelsplatform zijn wij niet alleen per post of per email te benaderen, maar wij benutten ook de nieuwste technologische internet ontwikkelingen, zoals Hyves, Facebook, Twitter, etc.

Korte Termijn projecten van Exad Trading

2013 Q1 - verwachten wij onze nieuwe Online Webshop te lanceren, welke gericht is op het segment Huisdieren. Hieronder vallen basicproducten en materiaal voor Honden, Katten, Cavia's, Muizen, Vogels en Konijnen.


2013 Q1 - lanceren wij de website van onze zusterorganisatie, Exad Media. Deze legt de nadruk op de marketing kant van het ondernemen, zowel eigen onderneming als externe ondernemingen. Denk hierbij een Website, Intranet, Extranet, CMS, Ontwerp en Realisatie, SEO, Business Intelligence, (Google) Analytics, Google Adwords, Social Media campagnes voor oa Facebook, Twitter, LinkedIn, Hyves, Pinterest, etc, en strategie voor Adwords, Affiliates, banners, backlinks, pagerank, maar ook het ontwerp van offline materiaal, ofwel drukwerk.


2013 Q2 - lanceren wij een marktplaats/verkoopsite voor Paarden en Ponys. Hier kunnen particulieren en bedrijven hun paarden op adverteren. Bedrijven kunnen middels een iframe hun eigen content tonen op eigen website.